top of page

Privatdatapoltik

Hos RP Rengøring er det vigtigt for os, at du er tryg ved, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata. Derfor har vi en klar politik om hvordan RP Rengøring behandler de oplysninger, du giver os på en ansvarsfuld måde, med respekt for dit privatliv og selvfølgelig efter gældende regler på området.

Data oplysninger:

Dine personoplysninger stammer fra de oplysninger (Navn, adresse, telefonnummer og email, som du har givet i forbindelse med indgåelse af aftale med os.

De kunder som har udleveret nøgler til os – der har vi sat en kode på nøglen som passer til en kode som står på serviceaftalen. Nøgler og adresser opbevares ikke mere sammen.

Dine rettigheder:

Vi informere kunderne om hvilken oplysninger vi har på dem.

Du har mulighed ofr at rette dine oplysninger hvis der er nogle rettelser fra den dag da du blev kunde i RP Rengøring, få dine persondata udleveret og trække dit samtykke tilbage.

Hvis du kontakter os med henblik på at få indsigt i dine oplysninger, eller i øvrigt gør brug af dine rettigheder, er vi nødt til at sikre os at det er den rigtige person, som har kontaktet os, før vi kan udlevere eller give dig de oplysninger, som du er interesseret i. Derfor vil vi i den forbindelse kontrollere og verificere, at det er din identitet og at det er dine oplysninger.

Husk, at det er dit ansvar at sørge for, at vi altid har din korrekte mailadresse samt telefonnr. Du kan til enhver tid opdatere disse ved at kontakte os pr. mail eller telefon. Du kan modtage meddelelser fra os via din mobil, fastnettelefon, sms, mms, e-mail eller brev. Vi anvender i disse tilfælde de kontaktoplysninger, som du har meddelt os.

Opbevaring og brug af dine persondata:

Vores opbevaring og brug af dine persondata sker kun på et lovligt grundlag. Det vil sige, at vi behandler dine data så længe det er nødvendigt. Herefter slettes eller anonymiseres dine data. Hvor længe vi gemmer dine data, afhænger af formålet med at gemme dem.

Behandlingen er nødvendigt for at kunne overholde den aftale, som vi har indgået med dig. For at vi kan levere vores aftalte tjenester til dig, vil vi være nød til at behandle og opbevare dine persondata f.eks. for at vi kan sende fakturaer til dig og sikre os, at vi kan komme i kontakt med dig.

Deling af persondata :

Vi deler IKKE jeres persondata med 3. part. Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. Der er truffet passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod tab, misbrug eller ændring af oplysninger, der indsamles fra dig, herunder foranstaltninger for så vidt muligt at forhindre, at ingen andre parter bortset fra RP Rengøring tilgår vores databaser.

Hvor gemmes dine persondata:

Personoplysninger gemmes på servere i Danmark. Vi gemmer udelukkende personoplysninger, så længe det er nødvendigt til ovennævnte formål.

Hvis du har spørgsmål, om hvordan RP Rengøring behandler personoplysninger er i som altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

bottom of page