Erhvervsrengøring

Hos RP Rengøring ApS tilbyder vi erhvervsrengøring i København og hele sjælland, for virksomheder, butikker, kontorer, plejehjem, institutioner og klinikker.Vi ved det er en stor tillidssag at lukke andre ind i ens firma som der er ens domæne. Det er vigtigt, at man kan stole på ens samarbejdspartner og ved alting er ok når man møder ind på arbejdet og ikke skal bruge en masse tid på at få tingene i orden ved fejl og mangler.

Vores firma-kunder har forskellige behov. Sammen med den rengøringsansvarlige udarbejder vi derfor altid en detaljeret rengøringsplan, der fastlægger, hvad der skal rengøres med hvilken frekvens.

1/3

Et rent og behageligt arbejdsmiljø, der fremtræder indbydende er medvirkende til at medarbejdere fungere optimalt og kan koncentrere sig om det væsentlige på arbejdspladsen.Tilfredse kunder er helt afgørende for vores daglige arbejdsglæde og for vores succes som firma. Vi måler derfor altid vores kunders tilfredshed og søger omgående for at korrigrere eventuelle misforståelser eller mangler ved vores arbejde.

 

  • Pålidelig samarbejdspartner

  • Spar tid og penge

  • Stabilitet

Firmanavn *

Email *

Telefonnummer *

Kontaktperson *

Emne *

Fortæl os om opgaven *

RP Rengøring ApS - Sagasvej 12, 3300 Frederiksværk - Telefon: 4272 9698 CVR: 3965 4156